Slot Zeist nog meer Zeisters

Slot Zeist nog meer Zeisters

Sinds 1 januari jl. is Oud London Horeca Groep samen met Hotel Theater Figi de nieuwe exploitant van misschien wel de mooiste locatie van de regio!

De twee bekendste Zeister horecabedrijven openen de poorten van het historische slot om u daar over de rode loper binnen de slotgracht te ontvangen. Of ditnu voor een congres, vergadering, receptie, diner, feestavond of bruiloft is. Slot Zeist biedt u de faciliteiten op maat in een prachtige ambiance.

Wethouder Marcel Fluitman en Figi-directeur Jos Ruijs hebben het huurcontract voor het Slot tussen de gemeente Zeist en Slot Zeist BV (Figi) getekend. Ruijs: “Wij willen Slot Zeist nog meer Zeisters gaan maken”.

Van Dijk, algemeen directeur van Oud London: “Slot Zeist sluit ook op onze brede horeca activiteiten heel goed aan“. Beide bedrijven zijn al ruim anderhalve eeuw met Zeist en de regio verweven. Zij hebben een sterke naam dankzij hun, in en buiten Zeist, gewaardeerde professionele expertises op divers terrein: beide als horecabedrijf, Figi met zijn theaterfunctie en Oud London met zijn verschillende cateringlocaties in Utrecht en omgeving. Met hun uitgebreide, elkaar aanvullende relatienetwerken, hun brede ervaring en hun respect voor het Slot als Zeister monument zetten zij zich in om het Slotcommercieel en cultureel nog beter in de markt te zetten.

Meer Zeisters betekent voor de nieuwe joint venture ookgoed samenwerken met de Zeister organisaties die het Slot al benutten én open staan voor initiatieven uit de Zeister samenleving.  Met de vaste gebruikers van Slot Zeist is al in voorafgaand aan het gemeentecontract overleg over hun plannen geweest.