Back to All Events

Foodfestival Eten op Rolletjes


Na alweer drie succesvolle jaren bezoekt Eten op Rolletjes dit jaar 10 locaties door heel Nederland. Van 18 t/m 20 augustus 2017 strijkt het festival neer bij Slot Zeist! De kasteeltuin van het unieke Slot Zeist wordt omgetoverd tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin.

Bij Eten op Rolletjes ontdek je nieuwe smaken bij één van de mooiste keukens op rolletjes. En drink je de lekkerste wijntjes en speciaal biertjes bij een van onze barren! Ook zijn er cocktails en gin toncis. Er is aanbod voor iedere fijnproever! Groot en klein. Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Ga met je kinderen langs bij het poppentheater, de schminkhoek of schuif aan bij de knutselbus. Laat je verrassen door (straat)theater en sluit de dag dansend af op de lekkerste live muziek!

Ook voor de vegetariërs, veganisten en glutenvrije diëten is er genoeg lekkers te verkrijgen. Kom je ook genieten van al het lekkers?

Openingstijden:

  • Vrijdag 18 augustus: 16:00 tot 23:00 uur
  • Zaterdag 19 augustus: 13:00 tot 23:00 uur
  • Zondag 20 augustus: 13:00 tot 22:00 uur