Back to All Events

Marius van Dokkum, ‘Lachende liefde’


4 juli t/m 24 september 2017

Marius van Dokkum, ‘Lachende liefde’

In de culturele vleugel van Slot Zeist worden het hele jaar door exposities georganiseerd. Op dit moment staat de vleugel in het teken van Marius van Dokkum, ‘Lachende liefde’.

Het is alweer bijna 7 jaar geleden dat Marius van Dokkum exposeerde op Slot Zeist, wat voor deze gelegenheid toen werd omgedoopt als het ‘Humoristische Slot’. Deze tentoonstelling werd indertijd druk bezocht. Na dit succes kon een volgend bezoek aan Slot Zeist niet meer uitblijven. Dit jaar is Marius terug met zijn tentoonstelling ‘Lachende liefde’. Naast zijn diverse schilderijen zijn de tekeningen van ‘Opa Jan’ hier ook te bewonderen en zal Marius een bijzonder arrangement verzorgen.

De veelzijdigheid van Marius van Dokkum is een feit. Hij is een schilder met een breed palet en veel verhalen. Zijn onderwerpen zijn zeer divers, van treurende peren tot ‘Opa Jan’ en van serieuze stillevens naar humoristische voorstellingen. Eén ding is zeker: Deze zomer zal er veel moois te zien zijn in Slot Zeist; dus kom dat zeker zien!

Earlier Event: July 2
Slot Zeist Proeft