Back to All Events

Brocante Kasteel Fair Slot Zeist

Na-zomer Editie 2017 “Schat zoeken”

Zaterdag 23 september en zondag 24 september 2017 vindt er een speciale Brocante Buiten editie plaats bij Kasteel Slot Zeist. Tal van brocanteurs uit het hele land komen naar Zeist met oude aanwinsten en bijzondere schatten. Velen zijn speciaal voor deze editie op zoek gegaan in het buitenland. Deze nazomer editie staat in het teken van diverse stromingen Brocante. Zo zijn er standhouders aanwezig met romantisch en zacht, stoer en industrieel, Victoriaans, allerhande en ook religieus. Brocante gaat om wonen en leven: meubels, servies, oude paspoppen, korsetten, religieuze voorwerpen, kant, emaille, kleding, hoedendozen, noem maar op.

Kasteel Slot Zeist leent zich uitstekend om te combineren met een heerlijke wandeling over het landgoed en voor de inwendige mens is er ook catering aanwezig. Deze hebben speciaal voor de Brocante Kasteel Fair een passend samengestelde kaart. Parkeren is gratis. Advies is om aan de overkant van het Kasteel op aanwijzing van de verkeersregelaars te parkeren.

Locatie: Kasteel Slot Zeist – Zinzendorflaan 1 – 3703 CE Zeist
Organisatie: Stichting Stal 135
Datum: 23 en 24 september 2017
Entree: € 6,00 p.p., kinderen t/m 12 jaar gratis
Tijden: 11:00 tot 17:00