Back to All Events

“25 jaar passie voor bloemen”


  • Slot Zeist, Culturele Vleugel 1 Zinzendorflaan Zeist, UT, 3703 CE Netherlands (map)

Janneke Brinkman-Salentijn
Jubileumexpositie

“25 jaar passie voor bloemen”
26 februari t/m 11 juni 2017

 

Dit voorjaar opent Slot Zeist haar deuren voor jubilaris Janneke Brinkman-Salentijn (1948). Al 25 jaar schildert zij vol passie de uitbundige kleuren- en vormenpracht van bloemen en planten. Als biologe is zij steeds op ontdekkingstocht in de altijd zo inspirerende natuur. Ze maakt natuurgetrouwe tekeningen en schilderijen; een correcte weergave van planten, bloemen en dieren waarbij de creativiteit in de composities duidelijk haar handtekening draagt.

Slot Zeist, gelegen in een bosrijke omgeving in de natuur waar zij zo van houdt, is een zeer toepasselijke locatie om Janneke Brinkmans werken tentoon te stellen. “Hopelijk biedt deze tentoonstelling de bezoekers de gelegenheid om te genieten van al dat mooie en kwetsbare dat de natuur te bieden heeft.”

Combineer uw bezoek aan deze expositie met een heerlijke High Tea!

Earlier Event: January 28
Mozart Leeft!
Later Event: March 25
Lente Fair Slot Zeist 2017