Back to All Events

Historische doe- en beleef dag

  • Tuinen van Slot Zeist Zinzendorflaan Zeist, UT, 3703 Netherlands (map)

Op zondag 18 september 2016 van 12.00 tot 17.00 uur zorgt het Geheugen van Zeist ervoor dat de geschiedenis tot leven komt in en om Slot Zeist. De historische doe- en beleef dag is een gezellig evenement voor jong en oud. Voor kinderen zijn er diverse workshops en ook zijn er leuke buitenactiviteiten zoals handboogschieten, bootje varen of met een tokkelbaan of de Slotgracht vliegen. Het Gilde Zeist geeft elk uur een rondleiding door Slot Zeist en u kunt diverse tentoonstellingen bezoeken.

Het hoogtepunt is een levensecht Middeleeuws kampement in de tuin van het Slot!

Earlier Event: June 26
Festival Dag der Kunsten 26 juni
Later Event: September 24
Brocante KasteelFair Slot Zeist