Back to All Events

Brocante KasteelFair Slot Zeist


Na-zomer Editie 2016

Zaterdag 24 september en zondag 25 september vindt er een speciale Brocante editie plaats bij Kasteel Slot Zeist. Tal van brocanteurs uit het hele land komen naar Zeist met oude aanwinsten en bijzondere schatten. Velen zijn speciaal voor deze editie op zoek gegaan in het buitenland. Na-zomer editie staat in het teken van diverse stromingen Brocante. Zo zijn er standhouders aanwezig met romantisch en zacht, stoer en industrieel, Victoriaans, allerhande en ook religieus. Brocante gaat om wonen en leven: meubels, servies, oude paspoppen, korsetten, religieuze voorwerpen, kant, emaille, kleding, hoedendozen, noem maar op.

Kasteel Slot Zeist leent zich uitstekend om te combineren met een heerlijke wandeling over het landgoed en voor de inwendige mens is er ook catering aanwezig. Deze hebben speciaal voor de Brocante KasteelFair een passend samengestelde kaart. Ook is er voor kinderen genoeg te zien en te beleven. Parkeren is gratis. Advies is om aan de overkant van het Kasteel op aanwijzing van de verkeersregelaars te parkeren.

Locatie: Kasteel Slot Zeist – Zinzendorflaan 1 – 3703 CE Zeist
Organisatie: Stichting Stal 135 (www.stal135.nl)
Datum: 24 en 25 september 2016
Entree: € 5,00 p.p., kinderen t/m 12 jaar gratis
Tijden: 11:00 tot 17:00

Overnachten in de buurt? Dat kan!
Het nabij gelegen hotel FIGI heeft een speciaal arrangement samengesteld.
Voor meer informatie: klik hier.
Earlier Event: September 18
Historische doe- en beleef dag