Back to All Events

‘Slotakkoord’, 36 jaar tentoonstellingen van Dick Bouma


  • Slot Zeist Zinzendorflaan 1 Zeist, UT, 3703 CE Netherlands (map)

‘Slotakkoord’, 36 jaar tentoonstellingen van Dick Bouma

5 juni t/m 1 juli 2018

Na ruim 36 jaar neemt Dick Bouma per 1 juli 2018 afscheid als coördinator tentoonstellingen in Slot Zeist. Hij heeft gedurende deze langdurende periode aan het fenomeen ‘exposities in Slot Zeist’ zijn naam onlosmakelijk weten te verbinden.

Onder zijn bezielende leiding zijn er een groot aantal tentoonstellingen in het Slot te zien geweest. Er kwamen de afgelopen decennia spraakmakende exposities tot stand, waarvoor bezoekers uit de wijde omtrek van Zeist de moeite namen om deze te bezoeken.

Deze ‘afscheidsexpositie’ geeft een selectie van deze exposities. Er zal werk worden geëxposeerd  van onder meer Karel Appel, Dolf Zwerver, Erik van Ommen en Jan Pieter Foppen.