Back to All Events

Kerstmarkt op het voorplein van Slot Zeist


  • Slot Zeist 1 Zinzendorflaan Zeist, UT, 3703 CE Netherlands (map)

Zeist – De mooiste cadeautjes voor Kerstmis zijn dit jaar te vinden op de Kerstmarkt op het Slotplein. Zaterdag 10 december en zondag 11 december van 12.00 -18.00 uur. Een sfeervolle locatie om u goed voor te bereiden op de Kerst. Muzikale optredens en voordrachten van verhalenvertellers zorgen voor een bijzondere kerstsfeer. De Kerstman brengt beide dagen een bezoek aan de Kerstmarkt.

De Kerstmarkt heeft ca. 50 kramen met onder meer kerstengeltjes, glas-in-lood, stralend zilver, brocante in kerstsfeer, tassen, houten kerstversiering, knusse kussens, sieraden,  servies en porselein, kunst, kaarten en keramiek. Voor de mooiste aankleding van huis en tafel zijn er bloemen en planten. Culinaire verwennerij met delicatessen, chocolade, zoete en hartige versnaperingen en vele andere lekkernijen. En voor de dorstigen vele soorten bier en een grote keuze aan wijn, waaronder ook biologische soorten.

Bij de Brasserie kunnen bezoekers genieten van heerlijke glühwein.

Gratis toegang en op het nabijgelegen Zinzendorfplein gratis parkeren.

 

Earlier Event: September 24
Brocante KasteelFair Slot Zeist
Later Event: December 26
Kunst en Antiek evenement