70ste editie Avondvierdaagse Zeist dwars door Slot Zeist

vergaderzaal-zeist-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.

Op maandagavond 1 juni aanstaande, de eerste avond van de 70ste editie van de Avondvierdaagse in Zeist, zullen de deelnemers over een rode loper dwars door Slot Zeist lopen. Met veel plezier zet het Slot haar deuren open om deelnemers een extra beleving te bieden tijdens de wandeling. 

Aanmoedigen op het Slotplein 
Iedereen is van harte welkom om op maandagavond 1 juni aanstaande vanaf 18:00 uur op het Slotplein de deelnemers op dit punt van de route aan te moedigen. Ook Brasserie Slot Zeist zal deze avond geopend zijn. 
 

vergaderzaal-zeist-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.

Openstellen van de deuren 
De gemeente Zeist denkt op dit moment met een groep enthousiaste meedenkers na over een nieuwe invulling van het Slot. Een belangrijk punt dat hierbij centraal staat, is het nog toegankelijker maken van het Slot voor de omgeving. Dat de deuren van het Slot deze avond letterlijk open zullen staan voor iedereen, is een leuke insteker. Het is de eerste keer dat de route van de Avondvierdaagse door het Slot gaat.

Thema ‘van het Slot’ 
Met het thema #vanhetslot roept Slot Zeist inwoners van Zeist op om op maandag 1 juni aanstaande op social media de hashtag #vanhetslot te delen. Op deze wijze hoopt The Attention Group, sinds 1 januari 2015 pandbewaarder van Slot Zeist, op een leuke manier het toegankelijker maken van het Slot onder de aandacht te brengen. 

Kijk voor meer informatie over de Avondvierdaagse op http://www.a4d-zeist.nl en kom maandag 1 juni aanstaande vanaf 18:00 uur naar het Slotplein.