Kunstwerk 'Paashaas' van Norbertus geveild voor goede doel KiKa

vergaderzaal-zeist-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.

Slot Zeist heeft een actie bedacht om geld in te zamelen voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). KiKa heeft zichzelf ten doel gesteld dat de genezingskans in 2025 met 95% is vergroot. Iets waar meer geld voor kostbaar onderzoek enorm bij kan helpen.

Er zijn twee metershoge paashazen bij kunstenaar Norbertus afgeleverd. Eén van de paashazen heeft Norbertus inmiddels omgetoverd tot een kleurrijk exemplaar. Het eindresultaat is te zien tijdens de PaasBBQ op tweede paasdag op het Slotplein. Om geld in te zamelen wordt de paashaas van Norbertus geveild. De datum voor deze veiling volgt nog.

Daarnaast kunnen de kinderen tijdens de PaasBBQ samen met Norbertus de andere paashaas beschilderen.