Basisschoolleerlingen lopen 6 km voor goed doel

vergaderzaal-zeist-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.
 
vergaderzaal-zeist-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.

Afgelopen woensdag, 18 maart 2015,  liepen ruim 300 leerlingen van drie basisscholen in Zeist met 6 liter water op hun rug 6 kilometer door Zeist. De kinderen brachten met hun wandeltocht geld bijeen voor scholen in Noord Ghana in Afrika. De kinderen hebben het prachtige bedrag van 8271,- opgehaald en met de aanvulling van Football for Water staat het eindbedrag 13,300. 
Met het geld krijgen scholen in Afrika schoon drinkwater en een waterpomp waar de kinderen hun handen kunnen wassen.

De kinderen liepen tijdens hun wandeling dwars door het slot heen, over de rode loper. De wandeling eindigde op het Slotplein. De kinderen leverden daar het water in bij de brandweer van Zeist en werden ontvangen door de burgemeester. Daarna mochten de groepen  nog met de burgemeester op de foto. Aan het eind van de ochtend maakte de burgemeester op het bordes van Slot Zeist het mooie eindbedrag bekend.