Expositie 4ArtProfessionals in Brasserie

vergaderzaal-zeist-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.

Van 3 maart tot 5 april 2015 is de expositie van 4ArtProfessionals te bezichtigen in het Cultureel Laboratorium van de Brasserie. 4ArtProfessionals is een exclusief kunstcollectief van gerenommeerde Nederlandse moderne kunstenaars. 

De expositie bestaat uit een bijzondere selectie van moderne en hedendaagse kunstwerken, afkomstig uit privécollecties en musea. Tijdens de expositie zijn de glasobjecten van Louis La Rooy en de schilderijen van Jaques Tange, Willem van Scheijndel, Jan van Lokhorst en Hans van Horck te bewonderen. 
 

vergaderzaal-zeist-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.
  • 10-03-2015  -  22-03-2015
    Expositie van het werk van Hans van Horck, Willem van Scheijndel en Louis La Rooy
  • 24-03-2015  -  05-04-2015
    Expositie van het werk van Jan van Lokhorst, Jacques Tange en Louis La Rooy


Afgelopen maanden verzorgde Slot Zeist al de expositie van Claudia Schmit, nu is het de beurt aan 4ArtProfessionals. Slot Zeist wil iedere kunstenaar de kans geven te kiezen voor een verrassend en functioneel platform om hun kunstwerken te exposeren, met de Brasserie als galerie voor aanstormend talent.

De expositie is te bezichtigen in het Cultureel Laboratorium van de Brasserie van 3 maart tot 5 april 2015, van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur.