Sfeervolle kerstmarkt op voorplein Slot Zeist

Op zaterdag 19 en zondag 20 december is het voorplein van Slot Zeist het decor voor een knusse en sfeervolle kerstmarkt. Op beide dagen waant u zich in een heuse wonderwereld. Nog niet eerder werd de decembermaand op deze feestelijke manier gevierd bij het Slot! 

Verschillende muzikale optredens, verhalenvertellers, een bezoek van de Kerstman en diverse marktkraampjes brengen u helemaal in de kerststemming. U kunt er onder andere terecht voor antiek, sieraden en allerlei decoratie, maar ook voor culinaire verwennerij moet u op het voorplein zijn! De kerstmarkt is geopend op zaterdag van 12:00 uur tot 1900 uur en op zondag van 12.00 uur tot 18:00 uur.

Bij de Brasserie van Slot Zeist kunt u beide dagen van 13:00 – 17:00 uur terecht voor heerlijke glühwein, de lekkerste broodjes en feestelijke hapjes. 
De toegang voor de kerstmarkt is gratis. Kijk hier voor meer informatie en het programma.