Neem een kijkje in het Slot van Sinterklaas!

vergaderzaal-zeist-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.
vergaderzaal-zeist-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.

Op zaterdag 28 en zondag 29 november is Slot Zeist voor twee dagen ‘Het Slot van Sinterklaas’. Dit weekend stelt Sinterklaas het Slot open en kan iedereen een kijkje nemen in het dagelijkse leven van de Sint en Pieten.

Bezoek de slaapkamer van de Sint en help de pieten mee in de Pietenbakkerij! Schuif aan tafel in de eetzaal van Sinterklaas met 'Signorita-etiquetta Consuela de Castagnetta' en help de pieten met het sorteren van brieven en tekeningen. Een verrassend uitstapje voor iedereen die in Sinterklaas gelooft (en nog wil geloven…)!
Bestel alvast online tickets .

Al voor het derde jaar op rij kunnen jong en oud de Sint en zijn pieten ontmoeten in de magische omgeving van het Slot. Kijk voor meer informatie en een impressie van voorgaande jaren op www.zeistsinterklaasstad.nl.