Expositie 'Free Your Mind' in Brasserie Slot Zeist

vergaderzaal-zeist-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.

In de Brasserie van Slot Zeist is van zondag 18 januari tot en met vrijdag 27 februari 2015 het werk van schildertalent Claudia Schmit (1984) te bekijken. Claudia is vijf jaar geleden begonnen met schilderen, met succes. Naast haar werk als managementassistente is ze bijna dagelijks met haar passie bezig. Ze maakt vrij werk en schilderijen in opdracht. 

Met inspiratiebronnen als Pablo Picasso, Jackson Pollock en Selwyn Senatori, kent haar werk zeer uiteenlopende stijlen. Als leerling van Clare van Stolk, Vincent van Oss en Marjan Lahnstein combineert zij diverse materialen als acryl, olieverf, krijt, modeling pasta, zand en lijm om reliëf en diepte te creëren in haar schilderijen. 

De expositie is te bezichtigen in de Brasserie van 18 januari tot en met 27 februari, van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang voor de expositie is gratis.